dimarts, 10 de novembre del 2009

Una altra manera d’entendre els sofistes.(Activitat 5)

Naturalesa:

És el descobriment de una realitat que es desenvoupa des de si mateixa i per a si mateixa.


Llei:

S'oposa a la naturalesa,ja que son aquelles prescrpcions que fan els homes, i per tant, modifiquen l'ordre natural, és a dir, van contranatura.


Tècnica:

La tèncina es l'art de modificar o de produir quelcom real. Els objectes formats apartir d'aquesta cobreixen una necessitat que no fa la naturalesa.


Ciutat:

L'unió dels éssers en un espai abstracte on es cobreix la necessitat de convivència i la de les relacions humanes, per tant, és com una empresa col·lectiva.


Llenguatge, raó i pensament:

El llenguatge manifesta ambigüitat i mobilitat.El lógos , en princip, el sentim , però no el veiem, per tant parlem de un lógos interior.El pensament i la raó intentar nar en mateixa direcció però avegades l'aparició d'un te la manca d'un altre.


Educació:

Es basa en establir els valors mes preciats per els sofistes dins la societat i per tant s'ha de començar per l'introducció d'aquest valors dins dels nens.


Veritat:

La veritat és el manament de qualsevol autoritat,encara que l'experiència humana intuís, més o menys conscientment, la independència que aquest concepte devia tenir.Amb els sofistes tot això es contradiu.